Γενικές Πληροφορίες

Τα μαθήματα διδασκαλίας της Τουρκικής γλώσσας που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου έχουν σχεδιαστεί για το ευρύ κοινό και ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες επαγγελματικές ανάγκες των συμμετεχόντων λαμβάνοντας υπόψη το τρίπτυχο: εργασία-οικογένεια-εκπαίδευση. Στόχος των μαθημάτων είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν ουσιαστικές γλωσσικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν διαλόγους και αυθεντικά κείμενα, κατάλληλα για την ηλικία των διδασκομένων και προσαρμοσμένα στo γλωσσικό τους επίπεδο, καθώς και ευχάριστες και φιλικές δραστηριότητες κατανόησης και παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου, που στηρίζονται σε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό που διατίθεται ελεύθερα στο διαδίκτυο (π.χ. τραγούδια, αποσπάσματα ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, δελτίων καιρού, βίντεο με σκηνές της καθημερινής ζωής κ.ά.). Επίσης προσφέρονται ειδικά προγράμματα προσαρμοσμένα για τις εξετάσεις της Τουρκικής γλώσσας (Tömer/ İstanbul exams). Στο τέλος των προγραμμάτων, παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης και ολοκλήρωσης του αντίστοιχου επιπέδου.

Μαθήματα

Διάρκεια: Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2022
Μέρες/ώρες: Δευτέρα & Πέμπτη 18:00-19:30
Διδάσκουσα: Ελένη Γεωργίου 
Αίθουσα: ΧΩΔ01 101
Διαγνωστική εξέταση: Δεν απαιτείται (Πρώτο επίπεδο αρχάριοι Ι).
Κόστος διαγνωστικής εξέτασης: €0
Έναρξη: 04/10/21
Τιμή: 800 ευρώ, με το διδακτικό υλικό. Υπάρχει μείωση της τάξης του 10% για φοιτητές του ΠΚ. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 2 δόσεις.
Τραπεζικός λογαριασμός: εδώ.
Σύνδεσμος εγγραφής: εδώ.
Σημαντικό: Προετοιμασία για να παρακαθίσουν στις εξετάσεις Α1 Istanbul.
Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 10 άτομα, μέγιστος 12.

Διάρκεια: Οκτώβριος 2021 – Μάιος 2022
Μέρες/ώρες: Τρίτη & Παρασκευή 18:00-19:30
Διδάσκουσα: Δρ. Χρύσω Πελεκανή 
Αίθουσα: Φυσική παρουσία ή/και διαδικτυακά (ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα)
Διαγνωστική εξέταση: Θα ενημερωθείτε μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών.
**Κόστος διαγνωστικής εξέτασης: €30
Έναρξη: 05/10/21
Τιμή: 800 ευρώ, με το διδακτικό υλικό. Υπάρχει μείωση της τάξης του 10% για φοιτητές του ΠΚ. Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε 2 δόσεις.
Τραπεζικός λογαριασμός: εδώ.
Σύνδεσμος εγγραφής: εδώ.
Σημαντικό: Άτομα που κατέχουν Πιστοποιητικό εξετάσεων Α2 Tömer /Istanbul ή φοιτητές του ΠΚ που έχουν παρακολουθήσει το ΓΛΩ 052 με βαθμό τουλάχιστον 7 εξαιρούνται από τη διαγνωστική εξέταση. Αντίγραφα των Πιστοποιητικών και της αναλυτικής πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση lcentre@ucy.ac.cy.

*Θα πραγματοποιηθεί διαγνωστική εξέταση αναφορικά με το επίπεδο των ενδιαφερόμενων έτσι ώστε να βεβαιωθούμε ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του προγράμματος. Η διαγνωστική εξέταση έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 29/09/201, στις 5:00 μ.μ. (διάρκειας δύο ωρών) στο κτήριο που στεγάζεται το Κέντρο Γλωσσών (Συμπληρωματικά Γραφεία Πανεπιστημιούπολης, πίσω από το Φωτοβολταϊκό Πάρκο Φαέθων), εντός της Πανεπιστημιούπολης στην Αγλαντζιά.

**Το κόστος της διαγνωστικής εξέτασης ανέρχεται στα 30 ευρώ και πρέπει να προπληρωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό που φαίνεται στον πιο πάνω σύνδεσμο. Η απόδειξη καταβολής του ποσού στο λογαριασμό πρέπει να προσκομιστεί κατά την εξέταση. Νοουμένου ότι γίνετε δεκτοί στο πρόγραμμα, το κόστος της εξέτασης αφαιρείται από τα τέλη εγγραφής του προγράμματος.

Προετοιμασία για να παρακαθίσουν στις εξετάσεις Β1 Istanbul.

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 10 άτομα, μέγιστος 12.

Διδάσκοντες

Κέντρο Γλωσσών - Πανεπιστήμιο Κύπρου
1 Panepistimiou Ave. 2109 Aglantzia, Nicosia
Τ. Θ. 20537, CY-1678 Λευκωσία, Κύπρος

lcentre@ucy.ac.cy
+357 22 89 2901